adidas nmd cs1 gtx pk sort

Vous avez besoin d'aide ou des questions ?
3lgp7usw
Messages : 3
Enregistré le : sam. 17 avr. 2021 04:31
Contact :

adidas nmd cs1 gtx pk sort

Messagepar 3lgp7usw » sam. 17 avr. 2021 04:51

Image
Gennem det vellykkede liv i adidas NMD har den Boost-laden skabelse antaget nicestilly.com mange forskellige former, idet den chukka-lignende City Sock hjælper med at gå foran som en af ​​de mest ærede. At frigøre sig af ethvert snøresystem, både den originale City Sock og CS2 udstyre en fuldt Primeknit overdel med forstærkede områder til låsning, fravær af nogen åbenbar Three Stripes branding og linjens velkendte dual-kofanger udstyrede sål enhed.

Gore-Tex NMD CS1 har en lignende mønstret overdel til de allerførste City Sock-farver. Denne adidas sko udsalg mænd tekstur forbliver lavmælt takket være den fulde sort eller fuldhvid farvefarve. En klods af Boost sidder under fødderne komplet med to EVA mellemsålpropper i hvidt. En dyb slidbane ydersål giver en sidste beskyttelsesforanstaltning mod elementerne.

Gå ind i NMD CS2 Primeknit fra adidas Originals for den retro-stil af bærbar teknologi. Det adidas nmd cs1 gtx pk sort slanke slip-on design og de broderede detaljer sikrer, at du skiller dig ud fra mængden, og den soklignende overdel giver dig en tæt og sikker pasform. Inspireret af løbende design fra 80'erne er denne sko blevet opdateret med responsiv dæmpning for komfort hele dagen.

Ved hjælp af en hvid Primeknit-base som et blankt lærred til den store sorte udsmykning, der Stilfuldt ombrydes hele vejen rundt til toeboxen, fortsætter skoen comboen af ​​hvid og sort via murstenene på mellemsålen. Mens den laterale side er høj, vælger den mediale side et skarpt hvidt udseende, og endda taber stilkoden på den store hvide halvcirkel for et teknisk stykke tonedetaljer. En mærket hælfane gør det så let at lette af, en af ​​CS's største styrker.

https://www.nicestilly.com/

Retourner vers « Aide »

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 41 invités