Nike Air Max 270 Light Bone/Hot Punch

Faites nous vos retours ici
cgrhtdd4
Messages : 3
Enregistré le : ven. 23 avr. 2021 00:18
Contact :

Nike Air Max 270 Light Bone/Hot Punch

Messagepar cgrhtdd4 » ven. 23 avr. 2021 00:36

Image


Dette tilbud af iconicmore.com Air Max 270 har en Atomic Pink overdel konstrueret med konstrueret mesh i forfoden, mono-mesh i kvartalet, der giver fortryllet åndbarhed og ventilation. En neopren bootie-konstruktion tilføjer en tæt og sikker pasform med designlinjer, tunge-logo og overdrevet tungetop, der minder om den originale Air Max 180. En hvid mellemsål og gummitåspids oven på sin signatur Max Air-enhed fuldender designet.


Nike lukker 2020 ud med en ny Nike Sko Dame levende farvelægning af Nike Air Max 270, som fortsætter med at skabe bølger i sneakerverdenen. Set i officielle billeder ovenfor bliver denne Nike Air Max 270 dækket Atomic Pink overalt i den konstruerede meshoverdel såvel som på tungen, snørebånd, indvendige liner, hæltrækflig og den store Air Max-enhed på hælen. Subtil lyserød branding i hele skoen og en hvid mellemsål i gummi og ydersål afrunder designet af denne Air Max 270 forventet.


Nike Sportswear holder fortsat Nike Air Max 270 Light Bone/Hot Punch i rotation med nye farveindstillinger, da vi nu deler en anden kommende udgivelse. Dette tilbud af Nike Air Max 270 har en øvre hvid mesh parret med grå syntetiske overlays og detaljer. Fremhæv sko er Tiffany Blue kontrasterende accenter og Air Max hælenhed komplet med en hvid mellemsål og sort vises langs gummi ydersålen.


Nike Sportswear frigiver snart en luksuriøs ny farveindstilling af deres På Udsalg Air Max 270-silhuet inden de kommende varmere måneder. Påklædt i farveskemaet Hvid, Metallisk Sølv og Metallisk Guld. Dette tilbud af Nike Air Max 270 har en fuld hvid åndbar mesh øvre fremhævet med sølv og guld kontrasterende accenter overalt. En hvid mellemsål og ydersål med iset gennemskinnelig fremtræden i bagenden kompletterer designet.


https://www.iconicmore.com/

Retourner vers « Votre avis, vos idées »

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 2 invités