Vans Og Authentic LX Inside Out Pack Beige

Vous avez besoin d'aide ou des questions ?
yyls34bc
Messages : 3
Enregistré le : mar. 9 févr. 2021 01:45
Contact :

Vans Og Authentic LX Inside Out Pack Beige

Messagepar yyls34bc » mar. 9 févr. 2021 02:05

Image


De Vans Aura Shift Authentic geeft een vleugje kleur aan de klassieke veterschoen. Een van de startkorting.com meest populaire schoenen in de sneakercultuur, de authentieke stijl is opnieuw vormgegeven met een "Aura Shift" regenbooggradiënt door het bovenwerk van textiel. Pasteltinten roze, oranje, blauw en groen worden benadrukt in het patroon, terwijl witmetalen veteroogjes en veters het ontwerp afmaken. Onder de voet bevindt zich een kenmerkend Vans-voetbed met demping, een spierwitte tussenzool met zwarte foxing en een Vans-wafelprofiel voor grip.


De Authentic Pro, een Vans Schoenen Heren die is geüpgraded voor verbeterde prestaties, heeft een bovenwerk van stevig canvas, een enkele band op de zool, UltraCush HD-sockliners om de voet dicht bij het board te houden en tegelijkertijd het hoogste niveau van schokdemping te bieden, en de originele Vans-wafelzool voor superieure grip en controle. De Authentic Pro bevat ook onderlagen van Duracap-versteviging op slijtagegevoelige plekken voor een ongeëvenaarde duurzaamheid.


Hun Vans Og Authentic LX Inside Out Pack Beige ontwerp is eenvoudig, stijlvol en effectief: een laag veterschoen met een bovenwerk van stevig canvas, de kenmerkende rubberen wafelzool en metalen veterlussen voor gemakkelijk vetersluiting. De Vans Authentic Shoes in Black hebben een stevig canvas bovenwerk, een verstevigd ollie-gebied, een superdunne tong en kraag en een gevulkaniseerde buitenzool. Vans-logo op de hiel en op het label aan de zijkant. Verkrijgbaar in zwart met wit detail.


De Authentic Pro, een Nu Kopen Vans-klassieker die is geüpgraded voor verbeterde prestaties, heeft een bovenwerk van stevig canvas, een enkele band op de zool, UltraCush HD-sockliners om de voet dicht bij het board te houden en tegelijkertijd het hoogste niveau van schokdemping te bieden, en de originele Vans-wafelzool voor superieure grip en controle. De Authentic Pro bevat ook onderlagen van Duracap-versteviging op slijtagegevoelige plekken voor een ongeëvenaarde duurzaamheid.


https://www.startkorting.com/

Retourner vers « Aide »

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 14 invités